azielaan-2023-07

Projecten groot of klein

Grondverzet

Als het gaat om grondverzet zijn wij uw vertrouwde partner. Met onze ervaring staan we klaar om u te helpen bij uw grondverzetprojecten, groot of klein.

Grondverzet is een essentieel onderdeel van diverse bouw- en infrastructuurprojecten. Of het nu gaat om het bouwrijp maken van terreinen, het graven van funderingen, het egaliseren van grond of het graven van een vijver, ons team staat paraat om uw project tot een succes te maken.

We begrijpen dat elk grondverzetproject uniek is, met zijn eigen specifieke vereisten en uitdagingen. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften; wij hebben de kennis en het vakmanschap om het grondverzet nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Bij Henny Rietveld Bestratingen hechten we veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. We zorgen voor een zorgvuldige planning en uitvoering van uw project, waarbij we streven naar een optimale samenwerking en open communicatie met onze klanten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw project, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, advies te geven en een op maat gemaakte oplossing te bieden die aan al uw verwachtingen voldoet. Bij Henny Rietveld Bestratingen leveren we hoogwaardig grondverzet dat voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en vakmanschap.

Bekijk ook onze

Andere diensten

Aanleggen en onderhouden

Verhardingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van verhardingen. Of het nu gaat om een woonwijk, parkeerplaats, terras, wandelpad of bedrijfsterrein, wij hebben de kennis, ervaring en het vakmanschap om hoogwaardige verhardingen te realiseren die aan al uw wensen voldoen.

Aanleg en onderhoud

Riolering

Uiteraard begrijpen wij dat een goed functionerende riolering essentieel is voor een veilige en gezonde leefomgeving. De riolering vormt de belangrijke infrastructuur waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Wij helpen u hier graag mee!

Wij bieden zekerheid

Vooronderzoek

Als geen ander begrijpen we dat de exacte ligging van kabels en leidingen niet altijd zeker is op basis van beschikbare tekeningen. Ook kan de werkelijke situatie in het veld afwijken van de theoretische ligging die wordt weergegeven in de gebiedsinformatie (Kadaster KLIC-melding). Daarom is het van groot belang om een gedegen kabel- en leidingonderzoek uit te voeren. Wij staan voor u klaar!

Spelenderwijs ontwikkelen

School- & speelplaatsen

Het is belangrijk dat kinderen de kans krijgen om lekker naar buiten te gaan, weg van het klaslokaal, en te spelen met hun vrienden. Het is geweldig om te zien hoe ze genieten! Maar wat ze zich (gelukkig) niet realiseren, is dat ze op het schoolplein met behulp van onze speeltoestellen ook nog steeds aan het leren zijn. Wij verzorgen professionele speelplaatsen van a tot z.

Oevers versterken en beschermen

Beschoeiingen

Wilt u een professionele beschoeiing laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een beschoeiing is een essentieel middel om de oevers aan de waterkant te versterken en te beschermen. We zijn in staat om zowel vanaf de kant als vanaf het water te werken, afhankelijk van de specifieke situatie.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.