2019-03-22 07.39.16

Bekijk onze

Certificaten & documenten

Bekijk hieronder onze certificaten en overige documenten. Zo zijn wij al sinds 2006 ISO 9001 gecertificeerd en bezitten we sinds 2009 over een VCA ** certificaat. Zo kunt u ervan uitgaan dat wij volgens de de strengste normen werken, en dit ook veilig te werk gaan.

ISO 9001:2015

Sinds 2006 mogen wij ons een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf noemen voor het toepassingsgebied aanneming en uitvoering in de grond- weg- en waterbouw sector en het aanleggen en onderhouden van kinderspeelplaatsen. Dit betekent voor u als klant dat u er van uit kunt gaan dat wij volgens de strengste normen werken. Sinds begin september 2018 voldoen wij aan de nieuwste ISO 9001 normen met ons nieuwe ISO 9001:2015 certificaat.

VCA**

Sinds december 2009 is Henny Rietveld Bestratingen B.V. een VCA** (VCA “2-ster”) gecertificeerd bedrijf voor het toepassingsgebied aanneming en uitvoering in de grond- weg- en waterbouwsector en het aanleggen en onderhouden van kinderspeelplaatsen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat wij veelal als hoofdaannemer werken. Dit betekent voor u als klant dat u er van uit kunt gaan dat wij volgens de strengste veiligheidsnormen werken.

Fundeon erkend leerbedrijf

Henny Rietveld Bestratingen B.V. is een Fundeon erkend leerbedrijf. Onder de hoede van meerdere leermeesters kunnen diverse opleidingen worden gevolgd waaronder:

  • Assistent bouw & infra
  • Vakman GWW
  • Allround vakman GWW
  • Opperman bestratingen
  • Straatmaker
  • Machinist grondverzet

Overige certificaten & documenten

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.