2020-01-30 15.39.35

Henny Rietveld Bestratingen B.V.

Over ons

Henny Rietveld Bestratingen B.V. is in 1992 opgericht als eenmansbedrijf door de gelijknamige Henny Rietveld. Het kleinschalige stratenmakersbedrijf heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een volwaardige onderneming binnen het volledige grond-, weg- en waterbouw spectrum.

Henny Rietveld Bestratingen B.V. staat inmiddels al jaren bekend als volwaardige onderneming met een gezonde groep werknemers die allen VCA gecertificeerd zijn. In de Randstad houden wij ons bezig met alle vormen van bestratingen. Nieuwe aanleg, reconstructie en onderhoud, zowel handmatig als machinaal. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het uitvoeren van vooronderzoek, plaatsen, onderhouden en repareren we rioleringen, richten we speelplaatsen en onderhouden en inspecteren we deze en plaatsen we beschoeiingen.

Met ons team van vakbekwame medewerkers dragen we elke dag grote zorg voor onze projecten, voor grote bedrijven, maar ook voor de particulier. Samenwerken? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Altijd op zoek

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven werkers die houden van aanpakken! Bekijk onze vacatures en kom werken bij Henny Rietveld Bestratingen.

Bekijk onze

Certificaten & documenten

Bekijk hieronder onze certificaten en overige documenten. Zo zijn wij al sinds 2006 ISO 9001 gecertificeerd en bezitten we sinds 2009 over een VCA ** certificaat. Zo kunt u ervan uitgaan dat wij volgens de de strengste normen werken, en dit ook veilig te werk gaan.