created by dji camera

Aanleggen en onderhouden

Verhardingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van verhardingen. Of het nu gaat om een woonwijk, parkeerplaats, terras, wandelpad of bedrijfsterrein, wij hebben de kennis, ervaring en het vakmanschap om hoogwaardige verhardingen te realiseren die aan al uw wensen voldoen.

Verhardingen spelen een cruciale rol in ons dagelijks leven. Ze bieden niet alleen een stevige ondergrond om op te lopen, te rijden of te parkeren, maar ze dragen ook bij aan de esthetiek en functionaliteit van een ruimte. Bij Henny Rietveld Bestratingen begrijpen we het belang van duurzame, goed aangelegde verhardingen die bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden.

Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de meest geschikte materialen en ontwerpen voor uw specifieke project. Of u nu kiest voor betonklinkers, natuursteen, gebakken stenen of andere verhardingsmaterialen, wij zorgen voor een zorgvuldige installatie met oog voor detail en vakmanschap.

Naast het aanleggen van nieuwe verhardingen, bieden wij ook onderhouds- en herstel diensten aan om bestaande verhardingen in optimale staat te houden.

Bij Henny Rietveld Bestratingen streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We werken efficiënt, nauwkeurig en met oog voor detail om ervoor te zorgen dat uw verhardingen aan de hoogste normen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verhardingsproject te bespreken. Wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van duurzame, functionele en prachtige verhardingen die jarenlang meegaan.

Bekijk ook onze

Andere diensten

Projecten groot of klein

Grondverzet

Als het gaat om grondverzet zijn wij uw vertrouwde partner. Met onze ervaring staan we klaar om u te helpen bij uw grondverzetprojecten, groot of klein.

Aanleg en onderhoud

Riolering

Uiteraard begrijpen wij dat een goed functionerende riolering essentieel is voor een veilige en gezonde leefomgeving. De riolering vormt de belangrijke infrastructuur waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Wij helpen u hier graag mee!

Wij bieden zekerheid

Vooronderzoek

Als geen ander begrijpen we dat de exacte ligging van kabels en leidingen niet altijd zeker is op basis van beschikbare tekeningen. Ook kan de werkelijke situatie in het veld afwijken van de theoretische ligging die wordt weergegeven in de gebiedsinformatie (Kadaster KLIC-melding). Daarom is het van groot belang om een gedegen kabel- en leidingonderzoek uit te voeren. Wij staan voor u klaar!

Spelenderwijs ontwikkelen

School- & speelplaatsen

Het is belangrijk dat kinderen de kans krijgen om lekker naar buiten te gaan, weg van het klaslokaal, en te spelen met hun vrienden. Het is geweldig om te zien hoe ze genieten! Maar wat ze zich (gelukkig) niet realiseren, is dat ze op het schoolplein met behulp van onze speeltoestellen ook nog steeds aan het leren zijn. Wij verzorgen professionele speelplaatsen van a tot z.

Oevers versterken en beschermen

Beschoeiingen

Wilt u een professionele beschoeiing laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een beschoeiing is een essentieel middel om de oevers aan de waterkant te versterken en te beschermen. We zijn in staat om zowel vanaf de kant als vanaf het water te werken, afhankelijk van de specifieke situatie.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.