IMG_20231017_115321

Spelenderwijs ontwikkelen

School- & speelplaatsen

Het is belangrijk dat kinderen de kans krijgen om lekker naar buiten te gaan, weg van het klaslokaal, en te spelen met hun vrienden. Het is geweldig om te zien hoe ze genieten! Maar wat ze zich (gelukkig) niet realiseren, is dat ze op het schoolplein met behulp van onze speeltoestellen ook nog steeds aan het leren zijn. Wij verzorgen professionele speelplaatsen van a tot z.

Op het schoolplein bieden wij verschillende professionele speeltoestellen aan die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van sociale en motorische vaardigheden van de kinderen. Terwijl ze plezier maken, zijn ze onbewust bezig met het ontwikkelen van belangrijke aspecten van hun groei en ontwikkeling.

De speeltoestellen die wij plaatsen zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de laatste eisen. Ze bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen spelen, ontdekken en leren. Of het nu gaat om klimmen, schommelen, glijden of samenwerken op speeltoestellen, elk aspect draagt bij aan de ontwikkeling van sociale interactie, evenwicht, coördinatie en creativiteit.

Bij Henny Rietveld Bestratingen streven we ernaar om speelplekken te creëren die niet alleen leuk en aantrekkelijk zijn voor kinderen, maar ook educatief en ontwikkelingsgericht. We geloven dat spelen een essentieel onderdeel is van het leerproces en we zijn trots om bij te dragen aan de educatieve omgeving van scholen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen helpen bij het creëren van een inspirerend schoolplein met professionele speeltoestellen. Samen zorgen we ervoor dat kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook verder kunnen leren terwijl ze buiten spelen.

Bekijk ook onze

Andere diensten

Aanleggen en onderhouden

Verhardingen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van verhardingen. Of het nu gaat om een woonwijk, parkeerplaats, terras, wandelpad of bedrijfsterrein, wij hebben de kennis, ervaring en het vakmanschap om hoogwaardige verhardingen te realiseren die aan al uw wensen voldoen.

Projecten groot of klein

Grondverzet

Als het gaat om grondverzet zijn wij uw vertrouwde partner. Met onze ervaring staan we klaar om u te helpen bij uw grondverzetprojecten, groot of klein.

Aanleg en onderhoud

Riolering

Uiteraard begrijpen wij dat een goed functionerende riolering essentieel is voor een veilige en gezonde leefomgeving. De riolering vormt de belangrijke infrastructuur waarop afvalwater wordt geloosd, ingezameld en getransporteerd. Wij helpen u hier graag mee!

Wij bieden zekerheid

Vooronderzoek

Als geen ander begrijpen we dat de exacte ligging van kabels en leidingen niet altijd zeker is op basis van beschikbare tekeningen. Ook kan de werkelijke situatie in het veld afwijken van de theoretische ligging die wordt weergegeven in de gebiedsinformatie (Kadaster KLIC-melding). Daarom is het van groot belang om een gedegen kabel- en leidingonderzoek uit te voeren. Wij staan voor u klaar!

Oevers versterken en beschermen

Beschoeiingen

Wilt u een professionele beschoeiing laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een beschoeiing is een essentieel middel om de oevers aan de waterkant te versterken en te beschermen. We zijn in staat om zowel vanaf de kant als vanaf het water te werken, afhankelijk van de specifieke situatie.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.