IMG_20220307_075910

Blijf op de hoogte

Ons nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Henny Rietveld bestratingen.

Nieuwe aanwinst

Ter uitbreiding van ons machine park en om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een Develon DX140-7 toegevoegd aan ons assortiment

Fietsparkeerplaats Groene Hart Lyceum

In opdracht van Scope Scholengroep hebben wij een plantvak omgetoverd in een fiets parkeerplaats

Nieuwe werken

Beschoeiingswerken

Voor verschillende opdrachtgevers voeren we dit najaar divers beschoeiingswerk uit

Nieuw project

Bosparkweg duiker

In opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn zal er aan de Bosparkweg een nieuwe duiker aangebracht worden. De werkzaamheden starten medio oktober  

nieuw bospad

Stiltetuin Noordeinde

In de Stiltetuin gelegen bij de Johannes Geboorte kerk te Noordeinde hebben wij ons ingezet om de vrijwilligers te ondersteunen met het realiseren van een nieuw wandelpad; gemaakt van Graustabiel.

Gemotiveerde vakmensen

Open Sollicitaties

Wij zijn altijd op zoek naar goede, gemotiveerde vakmensen. Herkent u zich hierin, schroom dan niet bij ons te solliciteren d.m.v. een open sollicitatiebrief.

Uitbreiding wagenpark

Nieuwe Renault Trafic

Begin maart 2020 hebben we een nieuwe Renault Trafic L1H1 aangeschaft. Deze nieuwe bedrijfsauto is speciaal aangeschaft voor één van onze stratenmakers. Hij kan in deze bus al zijn straatmaker spullen kwijt, netjes opgeborgen in lades en heeft daarnaast nog voldoende ruimte om materialen mee te nemen.

MVO

Sponsoring IJsclub Otweg

Henny Rietveld Bestratingen B.V. sponsort al jaren voornamelijk sportieve organisaties en verenigingen. Omdat Henny Rietveld zijn hele leven al veel met sport bezig is in zijn vrije tijd, vroeger vooral met hardlopen, tegenwoordig het meest op de racefiets en op de mountainbike, sponsort hij graag sportieve organisaties en verenigingen in de buurt.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.