Reconstructie bedrijfsterrein.

Wij zijn altijd op zoek naar goede, gemotiveerde vakmensen. Herkent u zich hierin, schroom dan niet bij ons te solliciteren d.m.v. een open sollicitatiebrief.

Eind 2019 waren Henny en zijn vrouw op vakantie in Gambia.

Begin maart 2020 hebben we een nieuwe Renault Trafic L1H1 aangeschaft.

Henny Rietveld Bestratingen B.V. sponsort al jaren voornamelijk sportieve organisaties en verenigingen.

Bekijk hier deel 1 van ons bedrijfsfilmpje van april 2019 waarin u een impressie van onze werkzaamheden tijdens de uitvoering van project "Aanleg Thorbeckestraat-Oost e.o. in Alphen aan den Rijn" kunt bekijken. In deel 2 zijn voornamelijk grondwerkzaamheden te zien. In deel 3 kunt u zien hoe de nieuwe Thorbeckestraat wordt geasfalteerd. Een compilatie van deze 3 losse deeltjes kunt u hier bekijken.

Onlangs hebben wij voor vogelpark Avifauna een vernieuwde entree gerealiseerd.

Op 12 december 2018 hebben wij het kunstwerk “Moeder met Kind” van Theo van der Nahmer herplaatst.

Begin 2019 gaan wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn starten met project "Aanleg Thorbeckestraat e.o."

Onlangs werden wij benaderd door Het Witte Weekblad regio Alphen aan den Rijn e.o. voor het plaatsen van een artikel over ons.

Half mei 2018 hebben wij drie nieuwe Renault Kangoo bedrijfswagens aangeschaft.

Op dinsdag 24 april 2018 zijn door ons in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn vier replica's van Romeinse mijlpalen geplaatst tussen Zwammerdam en Alphen aan den Rijn.

Onlangs hebben wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn in de Groenoord in Alphen aan den Rijn een nieuwe damwandconstructie gerealiseerd.

Op maandag 16 oktober 2017 zijn wij in opdracht van de gemeente begonnen met de aanleg van vier R-NET bushaltes aan de Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn.

Momenteel zijn wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn bezig met het aanbrengen van de riolering en de bestrating t.b.v. de realisatie van een park/speelplek in de Veenpluis in Alphen aan den Rijn.

 

Onlangs hebben wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn een bodemsanering uitgevoerd ter hoogte van een aantal gesloopte huizen in de Groen van Prinstererstraat.

Medio april 2017 gaan wij starten wij met de terreininrichting van de nieuwe dependance van IBS An Noer.

In week 5 starten wij met de aanleg van een parkeerterrein in nieuwe wijk "Buytewech-Oost" in Nieuwkoop.

Onlangs hebben wij opdracht gekregen meer fietsparkeergelegenheid te realiseren bij het Scala College locatie Sacharovlaan in Alphen aan den Rijn (vlakbij het station).

In het kader van de renovatie van de Rijnhavenbrug aan De Hoorn in Alphen aan den Rijn hebben wij onlangs opdracht gekregen van de gemeente Alphen aan den Rijn het voorbereidende grond- en straatwerk uit te voeren.

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben wij de vervuilde grond waar de door het kraanongeluk bij de Julianabrug verwoeste huizen stonden gesaneerd.

Onlangs hebben wij het terrein van de firma Noordbeek aan de Hoge Rijndijk in Hazerswoude-Rijndijk gereconstrueerd.

In samenwerking met KSP Kunstgras realiseren wij op dit moment een multifunctionele sportkooi gelegen aan de Verlengde Marnixstraat in Alphen aan den Rijn.

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn zullen wij naar verwachting begin mei aanvangen met de reconstructie van het Prins Willem Alexanderplein in Benthuizen.

Henny Rietveld Bestratingen ruimt het terrein van de firma Duynie B.V. aan de Kortsteekterweg in Alphen aan den Rijn op.

Lees nu onze meest recente nieuwsbrief.

U kunt bij ons pand aan de Eikenlaan 235 zakken strooizout van 25 KG halen voor slechts € 4,- per zak inclusief BTW zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij want OP=OP !

Eind juni 2015 heeft Henny Rietveld samen met drie vrienden op de racefiets meerdere malen de ruim 1900 meter hoge Franse berg "Mont Ventoux" bedwongen !

Op 4 mei 2015 zijn wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn met een via een onderhandse aanbesteding gegund nieuw project begonnen. Het betreft het woon-rijp maken van de straten Lisdodde, Zonnedauw en Watermunt in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn.

In samenwerking met de vele vrijwilligers van de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk in Nieuwkoop verzorgen wij een nieuw parkeerplein voor de kerk.

Onlangs zijn wij gestart met het bouwrijp maken van de nieuwste uitbreiding van deelgebied KLOP in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn (Fase 3).

Sinds begin januari 2015 zijn wij in het bezit van een splinternieuwe tractor van het merk New Holland. Het betreft een New Holland type T6.140-EC.

Het project "Reconstructie Witte de Withstraat" wordt in drie fases uitgevoerd. Donderdag 27 november is de eerste fase na het aanbrengen van het geasfalteerde fietspad afgerond.

Naast onze grote Ahlmann AZ-95 shovel hebben wij ook een aantal kleinere wielladers. Hier is nu het nieuwste model van de Giant mini-shovels aan toegevoegd.

Eind oktober 2014 hebben wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn de bestaande 30 km/h maatregelen in de Akerboomseweg in Zwammerdam verbeterd en uitgebreid.

Directeur Willem van den Broek van Parkvilla is dolblij met het nieuwe terras achter de foyer.

Sinds eind december 2013 zijn wij in het bezit van een nieuwe Ahlmann shovel type AZ-95. Deze vervangt een Komatsu shovel die na 5 jaar trouwe dienst is ingeruild.

Sinds kort hebben we op ons pand aan de Eikenlaan opvallende gevelreclame laten installeren zodat we nu ook voor al het passerende verkeer herkenbaar zijn. 

Eind september 2014 zijn wij begonnen met het project "Reconstructie Witte de Withstraat" in Alphen aan den Rijn. Voor meer informatie zie "Projecten".