IMG_20230823_102303

Beschoeiingswerken

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn mogen we deze zomer 3 verschillende opdrachten uitvoeren in het kader van beschoeiingsonderhoud.

Aan de Da Costasingel in Hazerswoude-Dorp wordt 217 meter onderwaterbeschoeiing vervangen. De bestaande beschoeiing is hier verrot aan hoognodig aan vervanging toe. Opvolgend aan onze werkzaamheden zal de Da Costasingel door de gemeente gereconstrueerd worden.

In Zwammerdam wordt aan de Akerboomseweg een segment van 55 meter nieuwe damwanden geplaatst. Het bijzondere aan deze opdracht is dat we tijdelijk 2 voetgangersbruggen uit zullen moeten nemen om de werkzaamheden uit te voeren.

Na een inventarisatie aan voetgangersbruggen in de gehele gemeente Alphen aan den Rijn is aan ons opdracht verleend om op 29 locaties de beschoeiing onder de bruggen te vervangen. De uitdaging zijn de zeer beperkte ruimtes onder de bruggen.

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Prisma Meerkoetstraat

In opdracht van de Voortgezet Speciaal Onderwijs school Prsima aan de Meerkoetstraat in Alphen aan den Rijn gaan wij het schoolplein herinrichten. Gezien de doelgroep die hier les krijgt een prachtige opdracht om het plein uitdagender te maken.

Kadeverbetering Kortsteekterweg

Langs de Kortsteekerweg tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam wordt momenteel door Ploegam de kade langs de Oude Rijn verbeterd. In opdracht van Ploegam gaan wij het grondwerk, hemelwaterafvoeren en elementenverharding uitvoeren.

Herinrichting Magnoliastraat

Ter voorbereiding voor het nieuw te bouwen appartementencomplex aan de Magnoliastraat te Alphen aan den Rijn verzorgen wij in opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn de herinrichting van de Magnoliastraat

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.