2021-02-23 14.46.20

Riolering Zuidervaart

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben wij  het bouwrijp maken van de locatie Zuidervaart terrein in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Het terrein bevindt zich tussen de Zuiderkeerkring, Waterscheerling, Pijlkruid en het Weteringpad. Ter voorbereiding op de nieuw te bouwen woningen hebben we hier een gescheiden riool stelsel gerealiseerd en deze aangesloten op de bestaande riolering.

Onze werkzaamheden bestaan uit het realiseren van het nieuwe rioolstelsel inclusief de huisaansluitingen voor de op het terrein nieuw te bouwen woningen.

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Beschoeiingswerken

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn mogen we deze zomer 3 verschillende opdrachten uitvoeren in het kader van beschoeiingsonderhoud.

Prisma Meerkoetstraat

In opdracht van de Voortgezet Speciaal Onderwijs school Prsima aan de Meerkoetstraat in Alphen aan den Rijn gaan wij het schoolplein herinrichten. Gezien de doelgroep die hier les krijgt een prachtige opdracht om het plein uitdagender te maken.

Kadeverbetering Kortsteekterweg

Langs de Kortsteekerweg tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam wordt momenteel door Ploegam de kade langs de Oude Rijn verbeterd. In opdracht van Ploegam gaan wij het grondwerk, hemelwaterafvoeren en elementenverharding uitvoeren.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.