IMG_20230418_083830

L’Entrée - De Ampère

Op 2 locaties nabij het NS station van Alphen aan den Rijn worden 2 appartementen complexen gerealiseerd. Dit betreft de L’Entrée aan de Azielaan en De Ampere aan de Gasfabriek. In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn verzorgen wij op beide locaties het woonrijp maken.

Dit omvat bij De Ampere het aanbrengen van riolering, nieuwe gebakken bestrating, het aanpassen van het fietspad en het realiseren van nieuwe groenvoorziening. Bij de L’Entrée wordt tevens een nieuwe riolering aangebracht, de vijver vergroot, het realiseren van nieuwe groenvoorziening, aanpassen van de rotonde en het fietspad, aanbrengen van nieuwe parkeerplaats met carpoolstrook, aanbrengen waterpunt voor de brandweer en alle nieuwe verharding.

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Bosparkweg duiker

In opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn zal er aan de Bosparkweg een nieuwe duiker aangebracht worden.

Reeuwijk - Oude Tol

In nieuwbouwproject “Oude Tol” te Reeuwijk wordt in opdracht van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk het laatst opgeleverde deelplan ingericht en ter voorbereiding op volgende faseringen een nieuw riool aangebracht

PCB J.P. Sweelinck

In opdracht van de Scope Scholengroep is het schoolplein van de Protestants Christelijke Basisschool de J.P. Sweelinck opgehoogd. Dit nadat de gemeente de omliggende wijk had opgehoogd.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.