DCIM100MEDIADJI_0371.JPG

Herinrichting Magnoliastraat

Ter voorbereiding voor het nieuw te bouwen appartementencomplex aan de Magnoliastraat te Alphen aan den Rijn verzorgen wij in opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn de herinrichting van de Magnoliastraat

De herinrichting van de Magnoliastraat omvat het aanpassen van de noordzijde van de Magnoliastraat. Hier worden de bestaande ‘langs’ parkeervakken omgezet in ‘haaks’ parkeervakken om zodoende meer parkeergelegenheid te realiseren. Hiervoor zullen ook de bestaande bomen en beplanting een nieuwe plaats gaan krijgen.

IMG_20240212_085933
IMG_20240212_090225
IMG_20240214_112852

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Kadeverbetering Kortsteekterweg

Langs de Kortsteekerweg tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam wordt momenteel door Ploegam de kade langs de Oude Rijn verbeterd. In opdracht van Ploegam gaan wij de hemelwaterafvoeren en elementenverharding uitvoeren.

McDonald's Alphen aan den Rijn

Onder het unieke gebouw van de McDonald’s langs de N11 in Alphen aan den Rijn zullen wij in opdracht van tB Management een deel van het parkeerterrein herstraten

Bedrijfsunits Boskoop

Van der Vlist Aannemingsbedrijf ontwikkeld in Boskoop 13 casco bedrijfsunits. In opdracht van hen mogen wij hier de terrein inrichting verzorgen.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.