2021-06-22 07.50.36

Reconstructie Zijtakken Kalkovenweg

Begin mei 2021 zijn wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn met de reconstructie gestart. De riolering wordt vervangen en er wordt een volledig gescheiden stelsel aangelegd. Het gehele openbare projectgebied wordt opgehaald en de elementenverharding wordt vervangen.

De Kalkovenweg te Alphen aan den Rijn kent aan 2 zijden doodlopende delen weg. Dit project omvat de 4 oostelijk gelegen delen. Hier is het bestaande (gemengde) riolering stelsel verwijderd en een nieuwe gescheiden schoon en vuil water riool stelsel aangebracht. Dit gecombineerd met beton en pvc buizen. Na het vervangen van de riolering is opvolgende de verharding vernieuwd. De uitdaging binnen dit project waren de aanliggende bedrijven; die dienden ten allen tijden doorgang te vinden in de bedrijfsvoering. Hier zijn zodoende onze werkmethodes op toegespitst.

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Bosparkweg duiker

In opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn zal er aan de Bosparkweg een nieuwe duiker aangebracht worden.

Reeuwijk - Oude Tol

In nieuwbouwproject “Oude Tol” te Reeuwijk wordt in opdracht van de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk het laatst opgeleverde deelplan ingericht en ter voorbereiding op volgende faseringen een nieuw riool aangebracht

PCB J.P. Sweelinck

In opdracht van de Scope Scholengroep is het schoolplein van de Protestants Christelijke Basisschool de J.P. Sweelinck opgehoogd. Dit nadat de gemeente de omliggende wijk had opgehoogd.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.