IMG_20230228_140303

Klop Alphen aan den Rijn

Het laatste gedeelte Kerk en Zanen wat is ontwikkeld staat ook wel bekend als “KLOP” . Ter plaatse van Lisdodde, Pijlkruid en Speenkruid, waar de projectontwikkelaar 76 woningen en appartementen heeft gerealiseerd wordt door ons ingericht.

Het project is in meerdere faseringen uitgevoerd; dit in verband met de verloop van de ontwikkeling en de oplevering van de woningen. De werkzaamheden zijn begonnen in 2020 en afgerond in 2023.

Bekijk ook onze andere

Succesvolle projecten

Kadeverbetering Kortsteekterweg

Langs de Kortsteekerweg tussen Alphen aan den Rijn en Zwammerdam wordt momenteel door Ploegam de kade langs de Oude Rijn verbeterd. In opdracht van Ploegam gaan wij het grondwerk, hemelwaterafvoeren en elementenverharding uitvoeren.

Herinrichting Magnoliastraat

Ter voorbereiding voor het nieuw te bouwen appartementencomplex aan de Magnoliastraat te Alphen aan den Rijn verzorgen wij in opdracht van de Gemeente Alphen aan den Rijn de herinrichting van de Magnoliastraat

McDonald's Alphen aan den Rijn

Onder het unieke gebouw van de McDonald’s langs de N11 in Alphen aan den Rijn zullen wij in opdracht van tB Management een deel van het parkeerterrein herstraten

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.