DJI_0432

Trots op ons portfolio

Succesvolle projecten

Al vele jaren leveren wij hoogwaardige bestratingen voor diverse klanten, zowel in de publieke, zakelijke als particuliere sector. Ons team van ervaren professionals staat klaar om een breed scala aan projecten aan te pakken.

PCB J.P. Sweelinck

In opdracht van de Scope Scholengroep is het schoolplein van de Protestants Christelijke Basisschool de J.P. Sweelinck opgehoogd. Dit nadat de gemeente de omliggende wijk had opgehoogd.

Hof van Alfen

Bij het complex ‘Hof van Alfen’ hebben wij het privé parkeerterrein in opdracht van woningbouwstichting Woonforte opgehoogd

Gerberastraat

In opdracht van de Gemeente Nieuwkoop hebben wij in de Gerberastraat in Noorden een gescheiden rioolstelsel aangebracht en hier op volgend nieuwe elementenverharding

Reconstructie Zijtakken Kalkovenweg

Begin mei 2021 zijn wij in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn met de reconstructie gestart. De riolering wordt vervangen en er wordt een volledig gescheiden stelsel aangelegd. Het gehele openbare projectgebied wordt opgehaald en de elementenverharding wordt vervangen.

L’Entrée - De Ampère

Op 2 locaties nabij het NS station van Alphen aan den Rijn worden 2 appartementen complexen gerealiseerd. Dit betreft de L’Entrée aan de Azielaan en De Ampere aan de Gasfabriek. In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn verzorgen wij op beide locaties het woonrijp maken.

Riolering Zuidervaart

In opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn hebben wij  het bouwrijp maken van de locatie Zuidervaart terrein in de wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn. Het terrein bevindt zich tussen de Zuiderkeerkring, Waterscheerling, Pijlkruid en het Weteringpad. Ter voorbereiding op de nieuw te bouwen woningen hebben we hier een gescheiden riool stelsel gerealiseerd en deze aangesloten op de bestaande riolering.

Klop Alphen aan den Rijn

Het laatste gedeelte Kerk en Zanen wat is ontwikkeld staat ook wel bekend als “KLOP” . Ter plaatse van Lisdodde, Pijlkruid en Speenkruid, waar de projectontwikkelaar 76 woningen en appartementen heeft gerealiseerd wordt door ons ingericht.

Ashram College Nieuwkoop

In een gecombineerde opdracht van de Gemeente Nieuwkoop en het Ashram College hebben wij zorg gedragen voor de inrichting van het nieuwe schoolplein.

We horen graag van u

Contact

Heeft u vragen? We helpen u graag verder! Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bart Rietveld

  • Ma. t/m Vr. 07:00 - 17:00

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.